Dee Lux

Lux är en riktigt fin häst född 2009 e: Dee Jost Van Dyke. Han har alla kvalitéer man kan önska sig! Perfekt till en childerens/junior ryttare eller för dig som vill ha en häst du kan göra allt med. Han hoppar självsäkert med en fin teknik och tar dig runt banan på ett enkelt sätt. I markarbetet är han mjuk och fin, byter galopp, flyttar undan skänkel och kan sina skolor.
Såklart är han även snäll att rida ut på både själv och med sällskap.
Han tränar på 120-130 nivå och verkligen ställer upp för sin ryttare!
En guldklimp! Missa inte denna!


Dun Magic

Magic, en valack på 147cm född 2010. En väldigt trevlig och mysig ponny i all form av hantering, alltid lika positiv och glad. Han är hittills tävlad LB dressyr, är väldigt trevlig att rida på marken och en riktig ängel vid uteritter! Han är inte hoppad jättemycket pga ryttarens stora intresse för dressyr men han gör det ändå glatt och försöker sitt allra bästa! Med lite regelbunden hoppning så blir han en fin hopponny också!


Oceanhill Active

Active, är en valack på 148cm född 2009. Svensk ridponny e. Miclas Activ, ue. Manesco. Han är mjuk och trevlig att rida på marken, trygg på hinder och sköter sitt jobb på egen hand. Tävlad LB hoppning. Han har en egen motor framåt men blir aldrig varken stark eller för pigg. Generellt en väldigt snäll och trevlig ponny som man kan känna sig trygg med!


Cnocban Prince

Price är en connemara valack f. 2007 e. Lough George Prince, ue. Moy Hazy Cove. Han är en trygg, snäll och trevlig kille.
I markarbetet har han en lagom framåtbjudning med en stadig takt och känsla.
På hinder så vet han vad som ska göras och tar ryttaren fram till hindret på ett bra sätt. Han är tidigare tävlad LA och lotsar gärna en ny ryttare fram i lägre klasser.
Han tycker det är jättekul att ridas ute i naturen och går fram överallt. Själv eller med sällskap, vilket ryttaren behagar.
Snäll i all form av hantering. Slutmätt till 148cm. Missa inte honom!


Lucia

Lucia, ett 6-årigt Connemara sto på 147cm (född 2015). E: Funambule II, ue: Hector Of Loughfadda.
Hon är tävlad LB hoppning. Ger en mjuk och härlig känsla i dressyren där hon är följsam, rund och fin. Mycket snäll och trevlig i all ridning och hantering. En härlig häst att fortsätta ta fram!


Ballycarrow Bobby

Bobby är en renrasig connemara e: Corrib Prince, ue: Bobby Sparrow Blue.
Han ger en riktig superkänsla i markarbetet och är väldigt välriden. Mjuk och fin och följer hjälperna på ett trevligt sätt. Han är lyhörd och uppmärksam på dina signaler och vill alltid göra sitt bästa.
Hur snäll som helst i all form av hantering och kan ridas ut själv och med sällskap.
På hinder så försöker han på sitt bästa sätt och hoppar de lite lägre nivåerna än så länge. Här finns det mer att utveckla. Vi tror också att han skulle tycka det var roligt att få hoppa lite terräng.
Perfekt till dig som har kommit en bit i din ridning och vill ha en ponny för dressyr och lättare hoppning!


Fionas Mr Darcy

Filur är en B-ponny på 125 cm. Han är en svenskfödd Dartmoor f. 2010 som man kan göra precis allt med! Han är tävlad i både hoppning och dressyr och besitter mycket kapacitet med rätt ryttare. Han är en lugn och trygg ponny, snäll att rida ut på och en riktig ängel i all vardaglig hantering. Frisk och skadefri. Säljes med komplett utrustning. Den här ponnyn vill man inte missa!


Munsboro Shalako

Sally är en maxad B-ponny f. 2014. En väldigt snäll ponny som inte har några dumheter eller olater för sig. Positiv och trevlig med en egen motor, svarar upp lätt för hjälperna och har en tydlig broms. Tävlad upp till LB hoppning och visar på en ännu större kapacitet hemma på träning. Hon har heller inga problem att ta hand om en lite grönare ryttare. Sköter sig hur bra som helst i all vardaglig hantering och rids ut utan problem. Verkligen en komplett ponny! 


Freddie

8-årig C-ponny, 139 cm. Sportig och lätt i modellen. Verkligen en supersnäll och okomplicerad ponny. Trevlig i ridningen och trygg på hinder, sköter sig exemplariskt i all vardaglig hantering


Amigo

Amigo är en 14-åring valack på ca 166cm e. Askari, ue. Cardenio.
Han är lugn och trygg i all hantering och älskar att bli ompysslad.
I markarbetet ger han en fin känsla och är mjuk och följsam och har en trevlig form i alla gångarter. Han har en egen framåtbjudning och är lyhörd för hjälperna.
Han tycker det är väldigt roligt att få hoppa och taggar till på hinder. Hoppar allt du styr på och har tränat upp till 120, tävlad 110.
En otroligt snäll och trygg kille, lika snäll att rida ute som inne.
Rids till vardags på ett vanligt tränsbett. Han passar bäst med en ryttare som har en fin känsla i sin ridning mellan handen och skänkeln.

Killacloran Queen

Queen är ett maxat D-ponny sto född 2011.
Hon är pigg och framåt och älskar att hoppa hinder. Jättesnäll i all hantering och lastar sig själv på transporten. en ponny att ha riktigt roligt med.


Benaughlin Spirit

Connemara c-ponny, född 2011

Wow vilken ponny Ben är! Han är en maxad C-ponny med en kapacitet som sticker ut över det vanliga.
Han är alltid positiv och framåt och har en enorm kraft i sina gångarter. Hoppar allt du styr på med mycket mod!


Caselliero Del Diablo

SWB Valack född 2017
e: Casanova Hästak, ue New Balance.
En mycket lovande häst att satsa på för framtiden!
Han är professionellt inriden och inhoppad och älskar att lära sig saker. Han hoppar självsäkert med ett härligt tryck i språnget och ger en superfin känsla och är inte det minsta tittig.
I löshoppning visar han igen på ett stort mod och hoppar även högre hinder med enkelhet!
Han har en fin framåtbjudning och en trevlig balanserad form i alla gångarter.
I stallet är han väldigt social, älskar att få uppmärksamhet och har en snäll och nyfiken inställning. Med en superstam på båda sidor är han verkligen en spännande satsning att ta vara på. Du vill absolut komma och se honom!


Seabally Grace ”Sally”

Sally är en väldigt glad och positiv tjej med mycket potential. Hon är hur snäll som helst och okomplicerad i all form av hantering. Älskar att få uppmärksamhet och bli ompysslad.
Hon älskar att hoppa och visar en riktigt fin hinderteknik. Hoppar alla olika hindertyper med glädje och tar sig alltid an uppgiften på ett bra sätt. I dressyren är hon mjuk och följsam i kroppen, arbetar trevligt i alla gångarter. Väldigt snäll att rida ut på i alla olika miljöer både ensam och med sällskap. Trafiksäker. Aldrig visat på några stoiga beteenden eller liknande. En enkel och trygg ponny som har mycket talang att utveckla, missa inte henne!


Vivienne Star ”Nellie”

Nellie är ett supertrevligt sto f. 2013, e: ARS Vivendi, ue: Corrdino.  Hon har en stor talang för både hoppning och dressyr eller varför inte fälttävlan. Hon ger en häftig känsla att sitta på med sin stora luftiga galopp som det finns mycket tryck och potential i. Hon ställer alltid upp på hinder med en väldigt positiv attityd och gör sitt bästa. Generellt så är hon en väldigt cool tjej, hon är trygg och stabil mentalt, otittig, väldigt snäll i all hantering och att ha med sig på nya platser. Hon sköter sig bra under uteritter både själv och med sällskap, en häst som man utan problem kan skritta på långa tyglar en hel runda i skogen. Hon är en häst som man kan lita på och hon har fortfarande mängder med potential att utveckla! Hon är ca 163-164cm men känns större.
Missa inte henne!


Mullanavanogue Mac

Valack född 2016
Mac är en fantastisk snäll ponny som har en lugn och trygg personlighet och kommer att bli din bästa vän. Han känns väldigt mjuk och ridbar på marken med tre stora härliga gångarter och hoppar det man styr på utan att vara tittig. Han är tränad mycket terräng och är precis lika snäll att rida ute som att stå och pyssla med i stallet! Rids bra både själv och med sällskap och sköter sig exemplariskt i alla form av hantering. Jättesnäll att tvätta, klippa, sko, lasta osv. En riktig toppenponny!