Amigo

Amigo är en 14-åring valack på ca 166cm e. Askari, ue. Cardenio.
Han är lugn och trygg i all hantering och älskar att bli ompysslad.
I markarbetet ger han en fin känsla och är mjuk och följsam och har en trevlig form i alla gångarter. Han har en egen framåtbjudning och är lyhörd för hjälperna.
Han tycker det är väldigt roligt att få hoppa och taggar till på hinder. Hoppar allt du styr på och har tränat upp till 120, tävlad 110.
En otroligt snäll och trygg kille, lika snäll att rida ute som inne.
Rids till vardags på ett vanligt tränsbett. Han passar bäst med en ryttare som har en fin känsla i sin ridning mellan handen och skänkeln.

Killacloran Queen

Queen är ett maxat D-ponny sto född 2011.
Hon är pigg och framåt och älskar att hoppa hinder. Jättesnäll i all hantering och lastar sig själv på transporten. en ponny att ha riktigt roligt med.


Benaughlin Spirit

Connemara c-ponny, född 2011

Wow vilken ponny Ben är! Han är en maxad C-ponny med en kapacitet som sticker ut över det vanliga.
Han är alltid positiv och framåt och har en enorm kraft i sina gångarter. Hoppar allt du styr på med mycket mod!


Caselliero Del Diablo

SWB Valack född 2017
e: Casanova Hästak, ue New Balance.
En mycket lovande häst att satsa på för framtiden!
Han är professionellt inriden och inhoppad och älskar att lära sig saker. Han hoppar självsäkert med ett härligt tryck i språnget och ger en superfin känsla och är inte det minsta tittig.
I löshoppning visar han igen på ett stort mod och hoppar även högre hinder med enkelhet!
Han har en fin framåtbjudning och en trevlig balanserad form i alla gångarter.
I stallet är han väldigt social, älskar att få uppmärksamhet och har en snäll och nyfiken inställning. Med en superstam på båda sidor är han verkligen en spännande satsning att ta vara på. Du vill absolut komma och se honom!


Seabally Grace ”Sally”

Sally är en väldigt glad och positiv tjej med mycket potential. Hon är hur snäll som helst och okomplicerad i all form av hantering. Älskar att få uppmärksamhet och bli ompysslad.
Hon älskar att hoppa och visar en riktigt fin hinderteknik. Hoppar alla olika hindertyper med glädje och tar sig alltid an uppgiften på ett bra sätt. I dressyren är hon mjuk och följsam i kroppen, arbetar trevligt i alla gångarter. Väldigt snäll att rida ut på i alla olika miljöer både ensam och med sällskap. Trafiksäker. Aldrig visat på några stoiga beteenden eller liknande. En enkel och trygg ponny som har mycket talang att utveckla, missa inte henne!


Vivienne Star ”Nellie”

Nellie är ett supertrevligt sto f. 2013, e: ARS Vivendi, ue: Corrdino.  Hon har en stor talang för både hoppning och dressyr eller varför inte fälttävlan. Hon ger en häftig känsla att sitta på med sin stora luftiga galopp som det finns mycket tryck och potential i. Hon ställer alltid upp på hinder med en väldigt positiv attityd och gör sitt bästa. Generellt så är hon en väldigt cool tjej, hon är trygg och stabil mentalt, otittig, väldigt snäll i all hantering och att ha med sig på nya platser. Hon sköter sig bra under uteritter både själv och med sällskap, en häst som man utan problem kan skritta på långa tyglar en hel runda i skogen. Hon är en häst som man kan lita på och hon har fortfarande mängder med potential att utveckla! Hon är ca 163-164cm men känns större.
Missa inte henne!


Mullanavanogue Mac

Valack född 2016
Mac är en fantastisk snäll ponny som har en lugn och trygg personlighet och kommer att bli din bästa vän. Han känns väldigt mjuk och ridbar på marken med tre stora härliga gångarter och hoppar det man styr på utan att vara tittig. Han är tränad mycket terräng och är precis lika snäll att rida ute som att stå och pyssla med i stallet! Rids bra både själv och med sällskap och sköter sig exemplariskt i alla form av hantering. Jättesnäll att tvätta, klippa, sko, lasta osv. En riktig toppenponny!