Ardkill Pepsi – Såld!

D-ponny f. 2007
Connemara valack

E: Black Dandy
Ue: Ashfield Romeo

En jättesnäll kille. Han passar lika bra som en första tävlingsponny som till någon som vuxit ur sin mindre ponny.
Tävlad upp till 1m på Irland och 95cm hittills i Sverige. Han vet vad han ska göra på tävlingsbanan och kan lotsa runt en mindre erfaren lika gärna som en mer erfaren ryttare. I markarbetet är han lugn, känns mjuk och fin i sidorna och håller det tempo du ber om. Väldigt lydig för handen och kommer tillbaka fort även från ett högre tempo. Trygg att rida ut på och snäll vid all form av hantering i stallet. Lastar enkelt på transporten och lätt att ha med sig.
Slutmätt till 146cm, vaccinerad och försäkrad. Redo för en ny ryttare!


Lisrua Robbie – Såld!

D-ponny f. 2013

Connemara valack
E: Coral Misty’s Bobby
Ue: Coral Ross

En härlig Connemara valack efter Coral Misty Bobby och första klass stoet Secret Lass.
Han har en trevlig inställning till arbete. Riktigt stadig och balanserad med superfina gångarter i dressyren.
Inte tittig på hinder och hoppar vad som helst, även skolad på terränghinder. Snäll att rida ut på.
En superfin ponny med riktigt fin grundutbildning. Ca 145cm.


Lackaroe Gwennic ”Nicke” – Såld!

D-ponny valack ca 147cm

Connemara korsning
E: Gwennic De Goariva
Ue: Townrath Pride

En supertrevlig ponny. Han har ett fint hopp med scope i. Härlig utstrålning och en fin form i alla gångarter.
Mjuk, rund och följsam i markarbetet. Känslig för hjälperna och ger en kvick respons. Han är även skolad på terränghinder, lär sig fort och är trevlig att jobba med.
Snäll i all hantering i stallet och runtikring. Rids ut själv och med sällskap.


Urrachree Kelsey ”Kelly” – Såld!

D-ponny
Sto f. 201

Ett finstammat Connemara sto. e: Rocket Rowley, ue: Seafield Silver Buck, ca 146cm.
Kelly är en fantastiskt tillgiven ponny. En riktig ängel i all hantering! Hon växer med kärlek och beröm och vill ha någon som hon riktigt kan lita på. Får du hennes förtroende så har du din bästa kärlek och vän för livet.

Hon är mjuk och fin i ridningen. Väldigt ambitiös och vill hela tiden göra rätt.
Hon kan redan öppna och sidvärtsröresler och vi tränar på ökad trav. Kan vara lite ivrig i övergångarna och efter en skrittpaus men kommer ganska fort till ro igen.
Snäll att rida ut på och hon går bra själv och med sällskap. Trivs även att ridas barbacka.

Hon utvecklas mycket för varje dag som går.
Skulle gärna se att hon kommer till någon som tycker det är roligt med dressyr och har kommit en bit i sin ridning för att kunna förvalta denna underbart fina ponny. Är du en liten vuxen som vill ha en roligt och härlig ponny att utveckla så missa inte denna!! Hon är verkligen trevlig att jobba med!


Corvoy Paddy ”Eddie” – Såld!

D-ponny f.2012

Connemara valack
e: Tabragh
ue: Robe Thunder

Det här är en kille med ett hjärta av guld! Gudomligt snäll och ställer upp för sin ryttare! Alltid nyfiken och glad.
Eddie är mjuk och fin att rida på marken. Han hittar naturligt en trevlig form i alla gångarter och är enkel att rida.
Tränar på hinder upp till 1m och är även skolad på terränghinder.
Han är snäll att rida ut på och går fram överallt själv eller med sällskap. Säker i trafik.
Nu redo att komma till en ryttare som vill ta honom ut på tävlingsbanan. Ca 145cm


Quarryfield Tinkerbelle – Såld!

C-ponny
Sto f.2009

En supertrevlig tävlingsponny med massor av kapacitet.
Belle har mjuka fina rörelser i dressyren och hoppar med fin teknik och mycket spänst. Hon hoppar enkelt en LA bana och har scope för mycket mer! Hon har mycket energi utan att vara het och har en otrolig kämparvilja och psyke mot hinder. Hon älskar verkligen att hoppa.
Skuttar enkelt över olika terränghinder och snäll att rida ut på i alla miljöer.
Vi önskar att Belle kommer till en liten tävlingsryttare som vill fortsätta upp i klasserna tillsammans med henne. Ser gärna också att hästvana föräldrar finns med i bilden.
En ponny som har mycket att ge på tävlingsbanorna. Är hon din?!  137cm.


Ferrari – Såld!

SWB Valack f. 2010
E.Fetcher N – Joost – Abgar XX

Ferrari är en ärlig och okomplicerad häst att rida på hinder med en god kapacitet, fin och trevlig att rida på marken i alla gångarter. Gör öppna, sluta, skänkelvikningar och galoppombyten utan problem.
Som 6-åring har Ferrari gjort det mesta man kan göra vid hans ålder, han har tävlat 130 klasser i Falsterbo, Breeders och Champion of the Youngsters.
Van vid både transport och lastbil och är lika lättlastad i båda.
Ferrari passar lika bra för den som vill ta vid och utveckla honom vidare uppåt i klasserna som till den som bara vill ha en trygg tävlingskamrat. Under 2017 har han gått tillsammans med en junior ryttare och ställer upp i alla lägen, han är ett stort hjärta och är väldigt mån om sin ryttare och vill alltid göra rätt. Han är trygg att ha med sig på tävlingsplatsen och skulle aldrig göra något dumt.
En frisk och sund häst som är bra i all hantering. UA på röntgen.
Fler filmer finns på youtube, sök på Ferrari e.Fetcher N, Ca 172cm.


Loughan Sammy – Såld!

D-ponny
Valack f.2010

e: Woodfield Sammy
ue: Westside Mirah

Den här ponnyn har scopet för de större klasserna!
Loughan Sammy är en riktigt trevlig renrasig connemara.
Han hoppar 110-120 på träning. Tävlad upp till 1m på Irland, i Sverige har han varit på några olika banor och tränat. Är helt exemplarisk att ha med sig. Går rakt in i transporten och visar på stor rutin på olika platser. Är lugn och har full koll på vad som skall göras både på tävlingsbanan och utanför. Sportig i modellen, lite som en storhäst i mindre format. Lydig och känslig för hjälperna och har en trevlig form i alla gångarter. Helt underbar i all form av hantering! Rids ut själv och med sällskap. Är trafiksäker. Helt redo att ta ut en ny ryttare på tävlingsbanan.
A1 försäkrad, vaccinerad. Röntgad ua, klinikbesiktad 15/1-18 ua. Ca 145cm


Honeyhill Eve – Såld!

D-ponny
Sto f. 2012

Honey som vi kallar henne är en toppenponny. Har tävlat hoppning, dressyr och fälttävlan på Irland. Hoppar enkelt en bana på 1m. I markarbetet känns hon mjuk och fin. Går i en välbalanserad form i alla gångarter och är känslig och lydig för hjälperna. Hon går gärna ut i skogen och går snällt fram överallt både själv och med sällskap. Är en ängel i all hantering och är nyfiken på vad som ska göras. Ca 145cm


Penelope Pitstop ”Penny” – Såld!

C-ponny
Sto f. 2009

Det här är en jättehärlig ponny! Har egen framåtbjudning, känslig och lydig för hjälperna. Verkligen rolig att rida på. Känns mjuk och lösgjord i formen, kan skänkelvikning. Något grövre typ och bär väl upp en ryttare. Supersnäll i all form av hantering och tycker om att bli ompysslad. En riktig toppenponny som visar stor talang i hoppning och dressyr. Kan också passa riktigt bra till fälttävlan. Snäll att rida ut på både själv och med sällskap. Hon är trafiksäker! Varför inte en mor/dotterhäst. Utbildad LB/LA. Ca 139cm.


Gortskeagh Bambi – Såld!

D-ponny
Connemara valack f. 2012

Bambi är en glad och positiv kille som älskar att få vara i centrum och bli ompysslad med. Han är en renrasig connemara med Silver Heaven och Hazy Dawn i stamtavlan!
Han har tre väldigt fina gångarter och arbetar på stadigt i en naturlig form. Han är väldigt känslig och lydig för ryttarens sits och hjälper så därför vill ha han en stadig ryttare med mjuka och lugna rörelser. Då får man fram det allra bästa ut honom! Han har en positiv inställning mot hinder och är allmänt okomplicerad. Snäll att rida ut på och är trafiksäker.
Kommer bli en supertrevlig tävlingsponny för någon som vill fortsätta forma honom.
Ca 145cm, imp Irland. Vaccinerad och försäkrad.


Essenar Gordi ”Gordon” – Såld!

D-ponny, ca 146cm
Valack f.2010

Gordon är en genuint snäll och trevlig kille. Han är en utmärkt läromästare. Trygg och klok och upplevs betydligt äldre i sinnet. Väldigt lydig och precis lagom framåtbjudning. Helt okomplicerad och gör allt man ber om. En bästa kompis i stallet och tycker mycket om att bli pysslad med! Trevlig form i alla gångarter. Gör du rätt så gör han rätt. Precis som det ska vara. Gör du fel så försöker han så gott han kan och gör ingen sak av det. Han tycker också det är roligt med en uteritt i skogen och går överallt. Snäll i all form av hantering såsom klippa/tvätta/lasta/sko mm och är trafiksäker. Missa inte denna fina kille!


Foxburrows Fifi’s Fancy – Såld!

D-ponny
Sto f. 2012

Det här är ponnyn som har allt och det lilla extra!
En underbart fin ponny med en jättehärlig rund, fin och lösgjord form i dressyren. Har ett stort steg och en mjuk, rund och luftig galopp. Hoppar också med fin teknik och tar alla uppgifter med intresse och enkelhet!
Passar utmärkt i både dressyr och hoppning. Snäll i all form av hantering och kan ridas ut själv och med sällskap. Missa inte denna stjärna!!


Lahinch Silver – Såld!

C-ponny
Valack f.2013

Det här är en snäll och okomplicerad kille. Han är trevlig att arbeta på marken och visar en stor utvecklingspotential i hoppningen. Ej tittig och gör det man ber om. Han älskar att bli ompysslad och tycker det är jättekul att komma ut i skogen. Han går fram med glädje precis överallt och hoppar det man styr på. Han bryr sig inte om att gå själv eller ha med sig sällskap. Har ett lugnt temperament med egen framåtbjudning. Trafiksäker och snäll i all hantering.


Castle Ellis Sheera – ”Ella” – Såld!

C-ponny
Sto f.2012

Otroligt snällt och charmigt sto. Hon är snäll i all form av hantering och följer dig dit du går. Har en fin, mjuk gång och är lösgjord och väl utbildad i alla gångarter. Lätt att rida och hoppar enkelt runt en liten bana. Snäll att rida ut på själv och med sällskap. Ca 138cm.