Harpers Pond ”Polly”

D-ponny, 144cm
Sto född 2012

Polly är en riktigt härlig ponny, glad och positiv, som alltid tänker framåt. Hon har ett fint språng och en underbar inställning till allt som man vill göra med henne.
En lovande tävlingsponny i både hoppning och fälttävlan!
Polly älskar att hoppa hinder och visar på ett stort mod med en trevlig kapacitet.
Hoppar alla hindertyper man styr på! Är kvick och framåt och skulle passa utmärkt till dig som gillar en ponny med lite extra tryck i.
I dressyren är hon mjuk och följsam och har en trevlig form i alla gångarter. Flyttar fint undan skänkeln och har påbörjat skolor.
I stallet är hon jättesnäll med vad du än vill göra så som att tvätta, klippa, sko osv. Hon är absolut inget stoigt sto. Lastar snällt och är enkel att ha med sig på nya platser. Går bra att rida ut både själv och med sällskap, trafiksäker.
En riktig toppenponny! Missa inte henne!

https://youtu.be/jpw8LfH-kRE

Templepatrick Summer ”Sessan”

Sessan är ett sto f. 2014 e. Gee Apollo, ue. Slyguff Joker VII
Hon är en häst med mycket fina kvalitéer och är fullt redo att fortsätta sin utbildning på tävlingsbanorna. Hon har en trevlig framåtbjudning och tar sig an olika hindertyper på ett säkert och klokt vis. Är inte det minsta tittig och hoppar med fin teknik.
I markarbetet så har hon en rund och härlig galopp och en taktmässig trav.
En häst som är mycket lovande för framtida tävling i både hoppning, fälttävlan eller dressyr.
Hon är jättesnäll i all hantering så som klippning, skoning osv. Ca163cm


Heart Bracken Pontoon ”Pumba”

Pumba är en riktigt trevlig valack f. 2015 e. Garryduff Jar of Heart, ue. Clonfert Boy med topp hingsten Heartbreaker i stamtavlan!
Han är en häst som är rolig att arbeta med alla dagar i veckan med sin positiva inställning och härliga personlighet. Han är väldigt mjuk och elastisk häst, har en god ridbarhet med tre väl balanserade gångarter.
På hinder är han väldigt okomplicerad, han hoppar väl med en god teknik, tar för sig på egen hand, är helt otittig och försöker alltid göra sitt allra bäst. Han visar på gott mod även för fälttävlan och har skolats på flera olika hindertyper i terrängen.
Han kan ridas ut både själv och med sällskap utan problem. Han är supersnäll i all vardaglig hantering som att klippa, tvätta, sko mm. Han lastar snällt och är enkel att ha med sig på nya platser, vad mer kan man begära av en 5-åring? Pumba är verkligen en komplett häst med många bra egenskaper! Ca 157cm


Toome Lady – Såld!

Sto f. 2008
e. Jackomar
ue. Touchdown

Lady är en fantastiskt trevlig individ som är rolig att arbeta med alla dagar i veckan. Med sina tre stora spänstiga gångarter ger hon en väldigt trevlig känsla i ridningen, hon är mjuk och följsam, är lagom känslig och svarar upp fint för ryttarens hjälper. Hon har en egen motor och framåtbjudning men blir aldrig stark.
I hoppningen är hon väldigt positiv, hon ställer upp och hjälper sin ryttare ta sig över hindren på bästa möjliga sätt. Hon hoppar alla olika typhinder utan att vara tittig och hoppar med en bra teknik.
Hon kan ridas ut både själv och med sällskap utan problem, är trafiksäker och är snäll att ha med sig på nya platser. I stallet är hon lugn och trevlig och hon uppskattar verkligen att få bli ompysslad med.
Hon har tidigare haft två föl och är därför lite sparsamt riden vilket gör att hon fortfarande känns väldigt mjuk och fräsch i kroppen. Fortfarande så finns det mycket utvecklingspotential i henne för den som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med henne. Ca 155cm


Mr Tambourine Man ”Ture”- Såld!

SWB e: Dylan N 1312, ue: Lipton

Valack född 2016

Jättefin lovande unghäst för framtiden.

Ture är en väldigt enkel och trevlig unghäst som kan ridas av alla. Prestationsavlad e: Dylan N och ue: Lipton.
Han är fint matchad för sin ålder, mjuk och smidig i kroppen där han bär sig väl med balanserade gångarter.

Han visar på fin spänst och teknik över hinder, är modig och är inte det minsta tittig. Ute på banan så tar han för sig och lär sig fort vad det handlar om.

Han kan ridas ut själv och med sällskap och han kan även agera draghäst för ett oroligt sällskap. Hur snäll och klok som helst.

Han är supersnäll i all hantering och tar vardagen med ro.
Lastar snällt och är exemplariskt att ha med sig. Vad mer kan man begära. En stjärna redo att gå vidare med en ny ryttare.


Ripley HE ”Loppan” – Såld!

Sto född 2017
Welsh Partbread
C-ponny

Loppan som hon kallas är en liten tuff brud i lyxförpackning 🙂
Något för dig som vill forma din egen tävlingsponny!
Hon är inriden och inhoppad nästan av sig själv. Har hjärtat helt på rätt ställe och är så otroligt smart med en positiv inställning till allt. Visa henne en gång så förstår hon sen. 
Hon är snäll i ridningen och gör så gott hon kan. Kommer bli en pigg och framåt ponny för tävlingsbanan.
Hon är tömkörd och där hittar hon en egen balans och form riktigt bra. Hon kan ridas ut i skogen där hon går nyfiket fram överallt. Hon kan både gå först och följa efter sällskap.
Loppan är snäll i all hantering i stallet men är nyfiken och har lite skinn på näsan så vi ser gärna att hon kommer till en hästvan familj. Ca 138cm.

https://youtu.be/D77-N5MAEDA

Our Tayto Star ”Pongo” – Såld!

Valack född 2012, ca 158cm

Pongo är en riktigt social kille som rör sig med stora spänstiga gångarter och en härlig framåtbjudning.
Han hoppar mer än gärna och har runda fina språng.
En häst som passar utmärkt till både hoppning och dressyr, eller varför inte fälttävlan?
Jättesnäll i all hantering och tycker verkligen om att bli pysslad med i stallet.


Mountain Mór ”Milo” – Såld!

Milo är en connemara valack e: Loughmor Rambler, ue: Derrymore Duncan, f:2015 ca 147cm
Han är en ponny som passar många, riktigt trygg och stabil samtidigt som han visar på både fin kvalité och kapacitet i hoppningen.
Med bra teknik och enkelhet så hoppar han redan hinder på 95cm-1m. Han har en bra naturlig balans i sin kropp, byter galopp och har en lagom framåtbjudning.
Han kan ridas ut lika bra själv som med sällskap.
I stallet står han snällt och är som en prins med vad du än vill göra.

En stjärna redo för en ny ryttare att ta vidare i sin utbildning. Och varför inte försöka ta honom till unponny SM?
Han är även exportröntgad, ua.


Mooreabbey Bill ”Billy” – Såld!

Billy är en renrasig connemara valack e. Tullykyne Prince, ue. Oisin, f:2016, ca 144cm.
Han är en riktigt snygg kille med en härlig personlighet!
Han är väl utbildad för sin ålder och är absolut ett ämne inför ungponny SM.

Han hoppar enkelt en bana och visar att han lätt klarar av vad som förväntas för sin ålder, är löshoppad och inskolad även på terränghinder.
Trygg och okomplicerad i all hantering, en väldigt social och mysig ponny som passar de flesta. Älskar verkligen att få uppmärksamhet och gillar att bli ompysslad
Han hittar naturligt en bra form i dressyren och blir hela tiden starkare och utvecklar sig väldigt mycket för varje vecka. En riktigt härlig ponny att forma till din egen och utveckla vidare.


Mochulla Sandy Moanine – Såld!

D-ponny sto
Connemara

Sandy är en brud i lyxförpackning, e: Danesfield Prince, ue: Laerkens Cascade Dawn, ee: I Love You Melody, född 2016.
Hon tar allting med ro och har en naturligt härlig framåtbjudning.
Att hoppa hinder ser hon som en enkel uppgift och det kommer blir verkligen spännande att se vad denna tjej kan göra på tävlingsbanan i framtiden.