Ardnagrath Sparrow – Såld!

D-ponny
Valack f.2011

En superfin 6 årig connemara valack. Ca 144cm imp Irland.
Sparrow är en glad, positiv och nyfiken kille. Går med egen motor och taggar till lite extra vid hoppning utan att bli stark. Han har fint scope och kommer bli en väldigt trevlig tävlingsponny. Mjuk och lösgjord i markarbetet. Snäll i all form av hantering.


Connors Fancy Filly – ”Daisy” – Såld!

B-ponny
Sto f. 2014

En gudmomligt snäll liten tjej. Hon år 3 år men klok som en 15 åring. Riktigt lugn och finner sig i allt. Snäll i all form av hantering såsom borstas, skos, spolas.. Kan ridas av alla även om hon är ung för hon har ett så lugnt och fantastiskt temperament. Inkörd och rids i alla gångarter. Kan hoppa en liten bana och visar även att hon förstår formen i dressyr. Har en riktigt fin teknik vid löshoppning. Tar allt med ro och vill vara till lags. Verkligen en enkel ponny! Hon skulle vilja bli en familjemedlem som får mycket kärlek och utbildas vidare inom valfri gren. Vaccinerad och försäkrad. Ca 127cm.


Barney – Såld!

D-ponny
Valack f.2009

En fantastiskt trevlig ponny. Har egen motor framåt, går i tre balanserade gångarter och kan ridas av vem som helst. Han har en fin hoppteknik och går enkelt en bana på 1m. Kapacitet finns för mer.
Går ut i skogen över diken, stock och sten och är även trafiksäker. Hoppad terränghinder och kan passa utmärkt både inom hoppning och fälttävlan. Snäll i all form av hantering.


Savanose Ruby – Såld!

D-ponny
Sto f. 2012

Connemera
E: Shadow’s Dun
Ue: Glenvalley Grey

En mycket social och trevlig Connemara ponny med full stam och har Poetic Justice i stamtavlan. Sto, 5år imp Irland.
Hon är väldigt trevlig i all hantering. Står snällt och blir iordninggjord, tvättad, skodd osv. Mycket snäll att rida ut på både ensam och i sällskap. Hon går i form i alla gångarter och känns mjuk och fin att rida. Byter galopp. Hon är pigg och har egen framåtbjudning. Kan bli lite pigg på hinder men är lydig för hjälperna så hon känns aldrig stark.
Har fin kapacitet och hoppar just nu 95cm med lätthet. Kommer att kunna gå större med fortsatt träning. Har även tränat terräng på Irland och skulle bli en fin fälttävlansponny.


Hazey Boy – Såld!

D-ponny f. 2012
Connemara valack

E: Killaloe Buachaill Mór
Ue: Moy Hazey Cove

Nu har vi den här fantastiskt fina killen till salu. Renrasig Connemara valack, 146cm, imp Irland med den kända Hazy Dawn i stamtavlan.
Han har allt det man kan önska sig i en tävlingsponny. Fint scope och väldigt trevlig i dressyren!
Han är snäll i all form av hantering, väldigt sällskaplig och tycker om uppmärksamhet. Snäll att rida ut på och säker i trafiken.
Han har vunnit och kommit 2a i 4 års-connemara klasser på Irland. Startat LC i Sverige med bra resultat och är nu redo att tas vidare upp i klasserna. Ett ämne att kvala till ungponny SM!


Oberon Ek – Såld!

SWB valack f. 2006
E: Orlando
Ue: Cornetto

En fin läromästare i både hoppning och dressyr med toppstam!

En häst som är riktigt rolig att rida och kan lära dig allt han kan i både hoppning och dressyr. Han är väl skolad och kan det mesta.
Lydig för hjälperna och har ett bra register, framförallt i galoppen. Han är mjuk, följsam och välriden. Tävlad upp till 125 och tränar 130 hemma som han gör med lätthet.
Älskar att bli ompysslad och få uppmärksamhet. Lastar sig själv och är snäll och okomplicerad i all hantering.
Står hos oss för förmedling och känns verkligen superfin! Ca 174cm hög.


Sheeba’s Beauty – Såld!

Sto f.2009
Connemara

Silver som hon kallas är ett 7-årigt Connemara Sto, ca 146cm. Hon är en jättesnäll ponny som kan ridas av alla! Hoppar spänstigt och är skolad på terränghinder på Irland. Hoppar en bana på 90cm men tränar lite högre. Har startat några pay & jump. Löshoppad 120. Snäll i all hantering och är säker i skog och trafik.


Corry  Sal – Såld!

C-ponny
Sto f. 2010

Corry är ett trevligt sto, maxad c-ponny. Hon är en pigg, energisk och känslig dam som älskar att arbeta och hoppa. Hon kräver en mjuk och försiktig ryttare och passar den som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med henne och ta sig upp i klasserna. Har mycket power i galoppen och känns som en dröm att sitta på. Dock ingen första ponny. Över lag är hon totalt okomplicerad i hanteringen och skulle aldrig göra något dumt. En riktigt trevlig ponny som ger det du ber om och lite till med stort hjärta. Hon är väldigt mjuk i kroppen och ger fin känsla i dressyren. Hoppar stadiga banor på 1m och enstaka hinder på 120 med ryttare utan vidare besvär. Startklar LA. Med rätt ryttare kommer hon gå långt.


Cruising Along – Såld!

D-ponny f.2011
Connemara valack

En supertrevlig 5 årig Connemara valack med Atlantic Storm och Hazy Dawn i stamtavlan. Ca 146cm hög. ”King” är en riktigt social kille som är helt underbar att hantera på alla sätt och vis. Han är pigg och framåt och är väldigt mjuk och fin att rida. Han sätter sig själv i en trevlig form och lyssnar på lätta, mjuka hjälper. Nyligen inhoppad och kan hoppa en liten bana. Han är positiv till uppgifter och lär sig fort. Går snällt ute i skogen över stock och sten och diken. Han är även en fröjd att tömköra och löshoppning tycker han är kul. Han är ingen nybörjarponny då han är pigg och känslig men passar dig som vill ha en fin unghäst att utbilda vidare. En mycket härlig ponny som kommer bli en fin tävlingsponny med lite mera träning. Kan även passa dressyr då han har formen i sig.


Rua – Såld!

D-ponny f.2009
Connemara valack

Rua är en maxad D-ponny, connemara. Hoppar med ett stort scope och har en fantastisk inställning till arbete. Han är pigg och har en bra framåtbjudning.
Massor av utstrålning och är alltid glad, nyfiken och positiv. Älskar att vara med där det händer. Lastar sig själv. Har startat LA och tränar 120.
En ponny för de stora klasserna för den som vill ta honom vidare.


Moanincha Lucia ”Molly” – Såld!

D-ponny f.2011
Connemara sto

Molly är en jättesnäll och trygg ponny. Hon är 5 år gammal, ca 146cm och har full Connemara stam.
Väl riden i alla gångarter och kan hoppa en bana. Startad pay and jump och är exemplarisk att ha med sig.
Hon har också provat lite terränghinder på Irland. Går snällt i skogen över stockar och diken samt på trafikerad väg, ensam och med sällskap.
Snäll att pyssla med, göra i ordning, tvätta osv. En fin barnponny för någon som har ridit ett litet tag och där en vuxen eller äldre kan stötta med hennes utbildning på sidan om. Hon är ju ändå bara en ungponny och önskar få vidare utbildning för att utveckla sig till kanske en framtida tävlingsponny.


Masshill Dara – Såld!

D-ponny f.2012
Connemara valack

Snällare ponny får man leta efter. Endast 4 år gammal men finner sig i allting och kan ridas av alla fast han är så ung. Ca 145cm och har full Connemara stam med riktigt fina hopphingstar i stamtavlan såsom Silver Shadow & Poetic Justice.
Riden i alla gångarter och har börjat träna på bommar och hinder, även löshoppad där han visar fin teknik. Han har också provat lite terränghinder på Irland. Går snällt i skogen över stockar och diken samt på trafikerad väg, ensam och med sällskap.
Snäll att pyssla med, göra i ordning, tvätta osv. Står lugnt och stilla i väntan på att bli klar. En fin barnponny där en vuxen eller äldre kan stötta med hans utbildning på sidan om. Han är ju ändå bara en ungponny och önskar få vidare utbildning för att utveckla sig till kanske en framtida tävlingsponny.


Sauce – Såld!

D-ponny f.2007
Connemara valack

Sauce är en 9-årig maxad d-ponny med stor personlighet. Han är importerad från irland av familjen och har genom åren fått rutin på tävlingsbanorna. Han är tävlad upp till MSV B/120 på Irland och LA/110 här i Sverige. Han är en kille med stor vilja och tar sig an hinder på ett enkelt och bra sätt på egen hand. Han är lätt för hjälperna och ger en trygg känsla på hästryggen. Han säljs då ryttaren har övergått till stor häst och tyvärr hinns han inte riktigt med längre. Han skulle trivas jättebra att få gå som läromästare åt en liten tjej/kille som vill börja åka ut och hoppa och tävla på de lägre nivåerna, det tycker han är som roligast. Sauce älskar att få uppmärksamhet och att bli ompysslad. Snäll att tvätta, klippa, sko osv.


Prince of Reo Cashel – Såld!

D-ponny f.2010
Connemara valack

E: Coolough Cashel
Ue: Dangan Dun

En fantastiskt trevlig Connemara valack på 6 år, 146cm. Väldigt snäll att rida och hålla på med. Vill hela tiden vara till lags. Går banor på 90 cm, löshoppad 115/120 cm och har startat några pay & jump med felfria resultat. Kommer att bli en jättefin tävlingsponny för den som vill utbilda honom vidare. Snäll att rida ut på både ensam och tillsammans med andra. Går fint i form och är lydig för hjälperna. Besiktad nyligen.


Aille Prince – Såld!

D-ponny f.2010
Connemera valack

E: Garryhinch Finn
Ue: New Beginning

En helt underbar Irländsk Connemara valack, 145cm.
Den här ponnyn kommer blir en perfekt hopp- eller fälttävlansponny. Han är stadig i formen redan och hur cool som helst både i terrängen och på tävlingsbanan. Inte tittig på något och hoppar det man styr honom på. Fantastiskt sinne, lugn och snäll att hålla på med i stallet.
Har gått lite terräng och startat några 90cm klasser i hoppning på Irland där han var felfri i de flesta starterna. Resultat finns att se. I Sverige har han hittills gått pay & jump och varit felfri i alla starter. Utbildas av duktig juniorryttare som kommer lotsa honom vidare.