Silver Lining ”Spike” – Såld!

Spike är en mycket lovande blivande 4-åring. Han är en väldigt social och mysig ponny som passar de flesta. Älskar verkligen att få uppmärksamhet och gillar att bli ompysslad. Han hoppar enkelt en liten bana uppsuttet, är löshoppad och inskolad även på terränghinder. Han är inte det minsta tittig utan löser uppgifterna på ett okomplicerat sett, alltid med en positiv inställning. Han hittar naturligt en bra form i dressyren och blir hela tiden starkare och utvecklar sig väldigt mycket för varje vecka. En riktigt härlig ponny att forma till din egen och utveckla vidare.


Gutreen Bronagh ”Bianca” – Såld!

Connemara
Sto född 2014
D-ponny

Bianca är en riktigt kvalitetsponny med potential för framtiden, e:Murphy’s Oscar, ue: Coral Dun
Hon har en härlig gång med tryck i steget och en stor luftig galopp. Mjuk och spänstig i markarbetet med en självbärig form i alla gångarter och hoppar med en fin teknik.


Clogheen Missy ”Cloe” – Såld!

Sto född 2015

D-ponny

Underbar familjeponny!
Cloe ska verkligen inte misstas för sin ålder. Hon är en otroligt lugn och snäll ponny som är lika klok som en 15 åring. Hon har en underbar inställning till arbete och försöker alltid göra sitt bästa. Hur snäll som helst i all form av hantering och har verkligen hjärtat helt på rätt ställe. Hon möter alltid upp en när man kommer till hagen med ett glatt humör, nyfiken på vad hon ska få göra nu. Älskar att få stå i stallet eller boxen och bli ompysslad med!
I markarbetet har hon en lagom framåtbjudning och en trevlig form i alla gångarter. Hon är lydig för hjälperna och blir inte besvärad om ryttaren gör lite fel eller hamnar i obalans.
Har börjat träna på hinder där hon bjuder fint, hon tycker det är roligt och vill hoppa. Tekniken blir bättre för varje gång!
Hon är säker i trafiken och går fram överallt i skog och mark, lika trygg både med och utan sällskap.
En mycket trevlig ponny att ta vidare i utbildningen där hon kan passa allt från en familjeponny till en framtida tävlingsponny i alla discipliner!


Castle Ellis Sheera ”Ella” – Såld!

Sto född 2012 

ca 140 cm

Ella är en supersnäll och trygg ponny!
Hon är helt perfekt för alla er som söker en första ponny som man kan göra allting med. Hon är din bästa vän att mysa med i stallet. När du vill börja tävla så följer hon glatt med ut på tävlingsbanan. Hon är helt otittig på hinder och tar sin ryttare runt banan på ett okomplicerat och tryggt sätt. Hon har gett sin nuvarande ryttare mycket bättre självförtroende och verkligen blivit en bästa vän! Hon är hur snäll som helst i all hantering, mjuk att arbeta på marken, har en trevlig framåtbjudning utan att bli stark och tar verkligen hand om sin ryttare.
En komplett familjeponny helt enkelt!


Summer Bay Sky – Såld! 

Summer är ett D-ponny sto f. 2010, ca 147cm.  
Hon är en rutinerad tjej som kommer att bli en utmärkt läromästare. Tävlad i både hoppning, dressyr och fälttävlan. Mjuk och trevlig att arbeta på marken och supersnäll i all form av hantering!


Corry Sal – Såld!

Sto född 2010
Slutmätt 140 cm

Det går inte med ord att beskriva vilken toppenponny detta är!!
Perfekt läromästare eller utmärkt för dig som vill hoppa de större klasserna.

Corry har en stor kapacitet över hinder och hoppar med en fin teknik och smidighet. Tar sig alltid an hindren på ett positivt sätt och ger ryttaren mycket självförtroende. Hon hoppar enkelt hinder på 110cm på träning och har felfria rundor i nationell LA och är kvalad till Msv.

I markarbetet är hon mjuk och fin och har en självbärig form i alla gångarter. Är väldigt lydig för hjälperna och med en mjuk hand så blir hon aldrig stark.
I filmen visas också att hon hoppar bra även med lite längre tyglar och kan hjälpa en mindre rutinerad ryttare på ett tryggt sätt över hinder. Hon är en så otroligt komplett ponny!

Hur snäll som helst i all hantering och vill vara din bästa vän.
Kan tryggt ridas ut själv eller med sällskap och är trafiksäker.

Massor med utrustning följer med inkl en utprovad sadel.

Vad väntar du på? Missa inte denna stjärna!!


Killaneen Blackberry ”Bella” – Såld!

Sto född 2015
Connemara

Bella är en riktigt fin renrasig connemara med toppstam på båda sidor! e: Ballinlough Dandy, ue: Glenayre Mystical Bobby.
Hon har en stor kapacitet och hoppar med fin teknik och spänst över hinder och hon får det att se så enkelt ut. Löshoppar 115cm med lätthet! Hoppar i dagsläget en bana på 80cm över olika typer av hinder som tex vattenmatta, plank och mur och utbildas vidare uppåt.

Hon arbetar med en trevlig form i alla gångarter och kan ridas av vem som helst. Hon tar hand om en mindre rutinerad ryttare samtidigt som en duktigare ryttare kan utbilda henne vidare mot större klasser.
Bella är en snäll och trygg ponny som tar det mesta med ro. Helt underbar i all form av hantering med hjärtat helt på rätt ställe. Hon älskar att bli ompysslad och få uppmärksamhet.

Helt klart en framtida stjärna som du inte vill missa! Ca 146cm.


Miss Canteeny Star ”Carro” – Såld!

Sto född 2013
e: Lancelot, ue: ARD Grandpa

Ett mycket trevlig sto med stora luftiga gångarter och tryck i galoppen. Är mjuk och härlig att rida och har en fin balanserad form i alla gångarter. Hon är en smart tjej som lär sig fort och utvecklar sig väldigt mycket för varje vecka som går. Har börjat komma ut på tävlingsbanan och kommer bli en fin tävlingshäst framöver. Hoppar allting utan att vara det minsta tittig och hoppar nu 110-120 hinder på träning med kapacitet för mer. Supersnäll i all form av hantering och rids ut själv eller med sällskap. Skulle passa bra till både en juniorryttare eller någon mer rutinerad som vill utbilda henne vidare upp i klasserna.
Lastar bra och är snäll att ha med sig. Röntgad och försäkrad i Folksam. Ca 164cm.


Ballycarrow Bobby – Såld!

D-ponny
Valack 2010
Connemara e: Corrib Prince, ue: Bobby Sparrow Blue


Emmett – Såld!

D-ponny
Valack 2013

Emmett är en underbart snäll kille som älskar att få uppmärksamhet. Han har en positiv inställning till arbete, en fin framåtbjudning och alldeles lagom med energi.
Han är skolad både på terräng och banhoppningshinder där han hoppar med runda spänstiga språng. Han kan anpassa sig efter sin ryttare och kan även ta hand om en som är mindre erfaren. Mjuk och trevlig i dressyren och har en fin självbärig form i alla gångarter. Väldigt lydig för hjälperna. I sinnet är han en väldigt trygg och stabil ponny, hur snäll som helst i all hantering med vad du än vill göra. En ponny som är svår att inte tycka om! Ca 144cm

https://youtu.be/EkyqtNHGo28

Loughan Sammy – Såld!

D-ponny
Valack

Loughan Sammy är en riktigt trevlig renrasig connemara e: Woodfield Sammy, ue: Westside Princess.
Han hoppar väldigt spänstigt och har scope för de större klasserna. Sportig i modellen och lite som en storhäst i mindre format. Väldigt lydig och känslig för hjälperna där han rids allra bäst med små, mjuka finstämmiga hjälper. Han har ett stort register i galoppen och går med en trevlig form i alla gångarter. Helt underbar i all form av hantering! Rids ut själv och med sällskap. Är trafiksäker. 145cm


Ardnasella Oliver ”Olly” – Såld!

D-ponny
Valack 2014

Det här är en  riktigt fin ungponny med framtida hoppotential!
Han har redan startat 95cm med enkelhet och börjar nosa på sin SM höjd. Olly är en renrasig Connemara e: Caherlistrane Bay, ue: Quilca Silver. Han är mjuk och fin i markarbetet, flyttar lätt undan för hjälperna och kan skolor som skänkelvikning och öppna. Han har även tränat lite terränghinder och älskar att komma ut i skogen. Rids ut lika bra själv som med sällskap. I stallet är han väldigt kelig och jättesnäll i all form av hantering, klippa, sko, tvätta… Går rakt in i transporten och är enkel att ha med sig. Han vet vad som skall göras inne på tävlingsbanan. Han är en ambitiös kille som vill göra rätt och önskar en ryttare med mjuka fina hjälper som rider med känsla och kan ta till vara på hans kapacitet och utbilda honom vidare.


Cluainin Morning Robe ”Mimmi” – Såld!

D-ponny 146cm
Connemara e: Robe Johnson, ue: Robe Earl

Mimmi är en superfin tävlingsponny för både hoppning, fälttävlan och dressyr!! Hon är en ponny som verkligen har allt!
Hon visar på en stor kapacitet över hinder och har enkelt för sig. Skolad både på vanliga banhoppningshinder och terränghinder med hög svårighetsgrad. Hoppar alla olika hindertyper.
Har tävlat hoppning upp till 1m, fälttävlan samt hunting på Irland.

I markarbetet så är hon mjuk och följsam och har en trevlig självbärig form i alla gångarter. Lydig för hjälperna och gör skolor som skänkelvikning och galoppombyten.
Hon har en fantastisk personlighet. Är mogen och trygg i sig själv och är alltid glad och positiv. Älskar att få uppmärksamhet och tycker om att bli ompysslad.
Hon kan ta hand om en orutinerad ryttare och fungera som läromästare samtidigt som hon också kan gå större klasser med någon mer erfaren.
Går fram överallt i skogen och är säker i trafiken. Kan ridas ut lika bra själv som med sällskap. Svenskt mätintyg.


”Obbe” – Såld!

Valack (SWB) född 2006
e: Orlando, ue: Cornetto

En toppstammad häst med kvalitéer i både hoppning och dressyr som kan lära dig allt han kan.
Han har tränat 120-130 hoppning med tidigare ägare och gått lite lägre klasser med en junior senaste åren. I dressyren är han mjuk och följsam, väldigt välriden med ett stort register i gångarterna. Han kan alla skolor och galoppombyten som han gör enkelt.
Älskar att bli ompysslad och få uppmärksamhet. Lastar sig själv och är snäll och okomplicerad i all hantering.
Står hos oss för förmedling och känns verkligen supertrevlig! Ca 175cm.


Shian Harry – Såld!

C-ponny ca 139cm
Valack född 2013

Härlig familjeponny med framtiden för sig!

Harry är en så underbart snäll och trevlig ponny med en positiv och härlig inställning till allt.
Han ställer upp för ryttaren till 100% och försöker alltid göra så gott han bara kan. Han är en ponny som man kan känna sig trygg med och lita på, en riktig liten gentleman på så sätt.
Han är väldigt mjuk, lätt och lydig för hjälperna och har en härlig rund och trevlig form i alla gångarter.
Han hoppar i dagsläget en liten bana och utvecklar sig för varje vecka som går där han framöver kommer hoppa större med mera träning och styrka.
I skogen går han tryggt fram överallt både själv och med sällskap, säker i trafiken.
Bär upp lite större ryttare och kan fungera som en mor/dotterhäst, en familjeponny eller till dig som vill utveckla dig tillsammans med din ponny.
Är hur snäll som helst i all form av hantering med vad du än vill göra.


Maelduin Cleo – Såld!

C-ponny, ca 136cm
Sto född 2012

Ett supersnällt sto med mycket kapacitet!

Cleo är en fantastisk ponny som ger ryttaren en väldigt trevlig känsla! Hon är mjuk och följsam, går i form i alla gångarter och är lyhörd för hjälperna. Van att ridas av en liten ryttare.
Tar väl hand om en orutinerad ryttare och har du kommit lite längre i din ridning så hoppar ni enkelt runt en större bana.

Hon är en modig tjej med mycket kapacitet. Taxerar själv och ställer upp i alla lägen. Hoppar spänstigt och är fullständigt otittig. Hon har en lagom egen framåtbjudning och går i det tempo som ryttaren ber om. En perfekt tävlingskompis!

Tränad både på banhoppningshinder och terränghinder och hoppar allt med glädje.
Snäll i all hantering, älskar all uppmärksamhet och trygg att rida ut på.
Ryttaren på filmen är 172cm..