Galloon Solás ”Gina”

Gina är en supertrevlig renrasig connemara e. Monaghanstown Pat, ue. Moy Haze Cove. Hon är tävlad både LB hoppning och dressyr och är en riktig ängel i all form av hantering. Trevlig att arbeta på marken där hon är lagom framåt i temperamentet utan att bli varken het eller stark.
På hinder ger hon ryttaren en väldigt trygg känsla. Hon kan hoppa en lägre bana i ett lugnt tempo. Höjer du upp hindren så kan hon tagga till och bli snabb och vändbar.
Hon är snäll att rida ut på och går fram överallt. Det kan hända att hon glädjeskuttar i galoppen men inget elakt menat.
Snäll att lasta och ha med på nya platser. Riktigt sockersöt är hon också, missa inte henne!


Our Cashel King ”Wille”

D-ponny valack f: 2012.
Supertrevlig läromästare. Fin framåtbjudning på marken och ger en fantastisk känsla på hinder! En riktig toppen ponny!


Highburren Bart ”Bobo”

Bobo är en renrasig connemara e: Golden Glint ue: Oisin.
Han är verkligen en ponny utöver det vanliga! Han är otroligt klok och väldigt spänstig, tycker om arbete och lär sig fort. Han har en underbar inställning och en fantastisk personlighet.
Han har blivit inriden hos oss under hösten och är riktigt rolig att rida. Han älskar att arbeta och visar på en otroligt härlig spänst både på marken och över hinder. Han är löshoppad och visar på fin teknik och mod att ta för sig. Han bär sig trevligt i alla gångarter där främst galoppen sticker ut som vägvinnande och luftig.
Vi har även tömkört honom och han rids ute i skog och mark. Han har provat på flera hindertyper och kan hoppa en bana i ridhuset.
Han är jättesnäll i all hantering och är alltid glad och positiv.
Han kommer att vara perfekt matchad för ungponny SM som 4-åring för den som vill satsa. Den ryttaren som tar över honom kommer att vara lyckligt lottad!
Han måste ses! Bilder och film måttar inte upp till vilken superponny han är!


Höjlunds Natasja

Natasja är en maxad C-ponny f. 2013.
Hon är en riktigt härlig ponny som älskar att arbeta och få uppmärksamhet. Supertrevlig sportig modell med en hög ridbarhet. En riktigt vacker ponny att titta på! Hon bär sig själv i en trevlig form i alla gångarter. Lyhörd för hjälperna och känns väldigt mjuk och följsam. Hon är en pigg och framåt ponny men blir aldrig stark, hittills tävlad LB hoppning. Snäll att rida ute på och trivs väldigt bra tillsammans med andra hästar. Sköter sig exemplariskt när det gäller klippning, tvätt, skoning osv. Missa inte henne!

https://youtu.be/5DQkJgrgteg

Brave Dirty Harry

Svenskfödd Paint e. Whata Smoke, ue. Gators Dirty Larry
En häst med fantastisk personlighet och den snällaste som man kan tänka sig! Han är inriden inom western och är nu omskolad till klassisk engelsk dressyr. Mjuk och trevlig i kroppen och väldigt härlig att rida ute i skog och mark på. En häst som verkligen blir din bästa vän, missa inte honom! 😍 ca 158 cm


Summer

Ett 4-årigt D-ponny sto som är lite grövre i modellen och verkligen den snällaste man kan tänka sig. Enkel i både ridningen och all form av hantering, lika snäll ute i skog och mark som i ridhuset. En ponny som garanterat blir din bästa vän!


Nancy

Sto f. 2014
D-ponny

Nancy är en väldigt trevlig och snäll individ som bara vill göra rätt för sig. Hon har härliga gångarter med framförallt en rund och fin galopp. Mjuk och följsam och har en trevlig form i alla gångarter. Flyttar fint undan skänkeln och har påbörjat skolor. Hon vill ha en ryttare som kan rida lugnt och mjukt, det finns mycket utvecklingspotential i henne.
Hoppmässigt är hon fortfarande lite grön för sin ålder, hon försöker alltid och vill göra sitt bästa men behöver få lite mer rutin för att komma ut på en tävlingsbana.
Väldigt snäll att rida ut på och även i all vardaglig hantering så som att klippa, tvätta, lasta, sko osv.
Hon är hur snäll och trevlig som helst och skulle aldrig göra något dumt, älskar att få bli ompysslad med och få massa kärlek.
Hon är verkligen en härlig ponny med hjärtat på rätt ställe. Ge henne lite tid så har du en fantastisk ponny som verkligen kommer att bli din bästa vän.


Bron’s Miss Vanessa

Sto född 2015
Welsh Partbread e: Mr Majkman ue: Jodokus

Vanessa är en riktigt härlig häst med energi och tryck i språnget, redo att tas vidare upp i klasserna!
I dressyren är hon mjuk och följsam och har en trevlig form i alla gångarter.
Hon har en stor och vägvinnande galopp. Flyttar fint undan skänkeln i alla gångarter och har påbörjat förvänd galopp och skolor.
Hon är hinderklok och visar på en fin spänst och teknik. Är kvick och framåt och skulle passa utmärkt till dig som gillar en häst med lite extra tryck i.
I stallet är hon jättesnäll med vad du än vill göra så som att tvätta, klippa, sko osv. Lastar snällt och är enkel att ha med sig på nya platser. Går bra att rida ut både själv och med sällskap. Ca 160cm


PJ’s Choice

Valack f:2016

PJ’s Choice är en väldigt trevlig valack, ca 155cm hög.
Han är en otroligt snäll och trygg häst. Han har en härlig personlighet och är alltid väldigt social och nyfiken. Trevlig att rida på marken där han hittar en fin form i hans runda och mjuka gångarter. Han har en lagom framåtbjudning och blir aldrig stark. Okomplicerad på hinder och försöker alltid göra så gott han kan. Snäll att rida ut på och är enkel i all form av vardaglig hantering.
Han kommer att bli en perfekt mor/dotter häst eller till någon som vill ha en bästa vän alla dagar i veckan och kunna komma ut och tävla de lättare klasserna på i framtiden!

https://youtu.be/RBxe0Sv_bSo

Maelduin Grá Mo Chroí ”Dolly”

D-ponny, 145cm
Sto född 2014

Dolly är en riktigt fin ponny som visar på en stor smidighet och spänst över hinder. Hon är mjuk och elastisk i kroppen och rör sig med en härlig framåtbjudning.
Hon tycker löshoppning är jättekul och hoppar enkelt över större hinder. Uppsuttet så har hon tränat på olika hindertyper och även en del terränghinder. Med lite fler språng i kroppen så hoppar hon start en lite högre bana.
Hon är en väldigt smart tjej och lär sig fort. Snäll i hanteringen och rids tryggt ut i skogen och är lugn i trafiken.
Hon skulle passa superbra till en mjuk och balanserad ryttare som vill fortsätta utbilda denna underbara ponny!


Klicka för nästa sida