Hos oss kan du lämna din häst eller ponny för utbildning, inridning, tillridning, tävling och försäljning.

Varje häst får sitt eget träningsupplägg som anpassas efter individen i kombination med era önskemål och mål för hästen.

Vi har en stor erfarenhet av allt från den unga outbildade hästen till den mer komplicerade och har utbildat hästar och ponny upp till msv hoppning.

Hästarna tränas allsidigt och vi lägger stor vikt på hästens mentala avslappning och lösgjordhet. Därifrån utvecklar vi sen uppgifter för att på bästa sätt ta hästens utveckling framåt.

Uppsutten träning varieras i ridhus och ute i naturen med träning för hand, longering och tömkörning. Vi löshoppar även de unga hästarna och övriga efter behov.  
Vi tar emot hästar under både kortare och längre perioder. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Hos oss är daglig utevistelse en självklarhet. Alla hästar går i hagen tillsammans med en kompis eller egen hage efter önskemål.
Full stallskötsel och fodring med hösilage, havre, betfor och mineraler ingår. Vill du att din häst ska äta annat kraftfoder eller något särskilt tillskott tar du själv med dig det då du lämnar hästen.

Hästägaren är självklart välkommen att följa utbildningen på plats utöver regelbunden uppdatering om hästens utveckling.
Hästägaren står för skoning, eventuella veterinärvårdskostnader samt håller hästen lämpligt försäkrad.

Vi ser fram emot ett bra samarbete.